Bez CG vaterpolista u Novom Sadu!

Izvor: B92, 28.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez CG vaterpolista u Novom Sadu!



Vaterpolisti iz Crne Gore neće se danas pojaviti na početku priprema reprezentacije Srbije i Crne Gore u Novom Sadu, odlučio je Upravni odbor Vaterpolo saveza Crne Gore.

Predsednik Upravnog odbora Vaterpolo saveza Crne Gore Đuro Marić rekao je agenciji Beta da je najbolje da "igrači iz Crne Gore ne putuju u Novi Sad sve dok se Vaterpolo savez Srbije konačno ne odredi po pitanju reprezentacije koja će igrati na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Svetskoj ligi". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ako se tokom ove nedelje VŠ ne izjasni po tom pitanju, igrači iz Crne Gore neće igrati na prvom turniru Svetske lige u Novom Sadu", kazao je Marić.

Od igrača iz Crne Gore na pripremama u Novom Sadu danas su trebalo da se pojave Nikola Janović, Boris Zloković, Predrag Jokić, Zdravko Radić i Aleksandar Ivović.

Na pripreme neće doći ni trener reprezentacije Petar Porobić. On je nedavno, zbog istog razloga, podneo ostavku na mesto selektora reprezentacije SCG, a dužnost selektora preuzeo je direktor reprezentacije Nenad Manojlović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.