Нови Сад филм фестивал: Затворен конкурс за „Best Pitch“ селекцију

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Sep.2023, 14:38

Нови Сад филм фестивал: Затворен конкурс за „Best Pitch“ селекцију

Затворен је конкурс за регионалну такмичарску селекцију „Best Pitch“, коју је расписао Нови Сад филм фестивал, и који је био посвећен оним филмским пројектима чија је реализација већ у току, како би добили подршку за њихово успешно финале. Фото: Нови Сад Филм фестивал У ужи круг >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << конкурса ушли су филмови:
– „Левант“ Уна Радић,
– „15 ипо“ Мишо Обрадовић,
– „По мени се ништа неће звати“ Миљан Вучелић,
– „Вожња бициклом са Золијем Турчином“ Саболч Толнаи,
– „Плод“ Маша Шаровић,
– „Сунце, никад више“ Давид Јовановић,
– „Ветре, причај са мном“ Стефан Ђорђевић,
– „78 дана“ Емилија Гашић
Фото: Нови Сад Филм фестивал Најбољи филм који ће добити милион динара биће проглашен 24. септембра у 11 сати на прес конференцији која ће бити одржана у Културном центру Новог Сада.
Жири овогодишње „Best Pitch“ селекције чине глумац Џон Севиџ, који је председник жирија, као и директорка фотографије Маја Радошевић и филмска продуценткиња Ида Вајс.
Публика ће у оквиру Нови Сад филм фестивала, од 21. до 24. септембра гледати интернационалне ауторске филмове, филмске омаже култних редитеља, еко-филмове и друга филмска остварења, које није имала прилику да види до сада. Детаље сви заинтересовани могу пронаћи на сајту, Фејсбук и Инстаграм профилу Нови Сад филм фестивала.
Grad Novi Sad na manifestaciji „Dani kulture – Srbija“ u Frankfurtu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад филм фестивал: Затворен конкурс за „Best Pitch“ селекцију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.