Besplatno šminkanje u novosadskim taksijima u okviru Nedelje mode

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno šminkanje u novosadskim taksijima u okviru Nedelje mode

Ako u Novom Sadu od 25. septembra do 1. oktobra, zaustavite taksi u kojem vas dočekaju šminkeri i stilisti, znajte da je u pitanju akcija u okviru Nedelje mode u Srbiji.

Nedelja mode u Srbiji održaće se od 14. do 19. oktobra, a posetioci će imati priliku da vide modele za proleće/leto 2015. ali i da dobiju savete od modnih stilista, blogera, da učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja...

Nedelja mode u Srbiji je internacionalni festival mode i dizajna, a glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << deo manifestacije biće održan u hotelu "Park". Cilj je da se povežu domaća modna scena i tržište u Evropi i vodećim centrima mode u svetu.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa modelima domaćih i inostranih dizajnera za sezonu proleće/leto 2015, da se edukuju i da dobiju savete od istaknutih modnih stručnjaka, blogera, fotografa i šminkera. Neki modeli će moći i da se kupe u otvorenim "šourumovima" i prodavnicama u holu hotela "Park".

Takođe, na ulicama Novog Sada, Beograda, Valjeva, Vranja, Kosovske Mitrovice i Subotice organizovan je Stree Style Serbia. Oni koji se budu fotografisali u svom gradu mogu da učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja koji traje od 14. do 24. septembra.

Od 25. septembra do 1. oktobra, Novosađanke će obradovati Serbia Fashion Week Inglot taksi. Ovaj besplatni taksi pun iznenađenja, devojke će moći da zaustave na glavnim bulevarima Novog Sada, dok na Facebook stranici Serbia Fashion Week mogu pratiti gde se tačno nalazi vozilo u datom momentu.

"Naš taksi sa obeležjima Serbia Fashion Week, besplatno će voziti devojke na željenu destinaciju, a u taksiju ih čeka veliko iznenađenje - šminker koji će im davati savete o načinima šminkanja, koji će ih našminkati i pokloniti im sjajne proizvode Inglot kozmetike", saopštio je organizator manifestacije.

Svakog vikenda od 1. do 19. oktobra, u centru Novog Sada biće postavljen pravi modni foto studio u sklopu akcije "Modeli I am", koji neće biti samo atrakcija za sve prolaznike, nego će pružiti priliku svima onima koji su oduvek želeli da budu deo pravog modnog shootinga da to i učine, da se fotografišu i uživaju u ulozi modela.

Ulaznice za Nedelju mode u Srbiji biće u pretprodaji od 24. septembra u Gigs Tix-u, u Pariskom magazinu, kao i na sajtu www.gigstix.com.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.