Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna radionica za početnike u biznisu

Besplatna radionica „Pokreni svoj biznis“ održava se u subotu 19. marta od 10 do 14 sati u Educom-u (Somborski bulevar 51).
Radionica je namenjena za sve one koji imaju ideju i žele da pokrenu svoj posao, a ne znaju kako. Posetioce kroz radionicu vodi iskusni poslovni konsultant i žena koja je 20 godina bila preduzetnik i sama pokrenula tada svoj biznis, Indira Popadić. Polaznici ce saznati na koji način mogu koncipirati svoju biznis ideju, definisati viziju, misiju i strategiju poslovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Naučiti kako da ispitaju isplativost svog biznisa, definišu marketing plan i, najvažnije, odrede svoje SMART ciljeve.
Kako je velika zainteresovanost za radionicu, u aprilu mesecu će biti orgaizovana još jedna radionica. Prijave za obe grupe su u toku, a zainteresovani se mogu javiti na mejl preducom021@gmail.com ili putem telefona 065 40 80 106.
Još zanimljivih dešavanja potražite ovde.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.