Izvor: Luftika.rs, 08.Jun.2020, 16:36

Beogradska učenica zauzela 9 prvih mesta na prestižnim takmičenjima

Duša Jovanović, učenica OŠ „Drinka Pavlović“ i Muzičke škole „Vojislav Vučković“, ponosni je nosilac pet laureata i devet prvih mesta na prestižnim međunarodnim takmičenjima.
Kako piše Brainz TV, Duša je kao najmlađi mali maturant položila prijemni ispit za srednju školu.
Pod rukovodstvom maestra Marka Serina, nastupila je kao solista orkestra u Rimu, a muzički se usavršavala na masterklasovima u Nemačkoj, Bugarskoj i Švajcarskoj.
Talenat u baletu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pokazala na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.
Osvajač je nagrade za najboljeg izvođača na festivalu „Radost muziciranja“, a na internacionalnom festivalu „Diapasan d’oro“ je osvojila titulu apsolutnog pobednika.
Srpski gimnazijalci stigli do svemira, ali do Amerike ne mogu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.