Izvor: Luftika.rs, 30.Okt.2020, 13:42

Beograđani, da li vas je sramota što ste tako besno trubili centrom grada?

Svako ko je barem jednom provozao automobil centrom našeg glavnog grada zna koliko situacija može da postane napeta i neprijatna. Nema prostora ni za najmanju grešku i oklevanje, a već na žuto svetlo semafora kreće orkestar sirena prvom u koloni. Zastajkivanja i neodlučnost izazivaju salvu besa kod ostalih učesnika u saobraćaju.
A šta kad se zastane da se pomogne nekom u nevolji? Jedan takav prizor juče je uhvaćen kamerom. Na njemu stariji gospodin zbunjeno stoji na prometnoj ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dok niko ne obraća pažnju na njega, sve dok ne zastane jedan mladić.
Zastoj u saobraćaju istog trenutka izazvao je lavinu besa kod ostalih vozača. Tako, sve vreme snimka besni vozači trube dok žena i mladić sklanjaju deku sa ulice.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) on Oct 28, 2020 at 12:38pm PDT


– Takvog baticu za predsednika, evo prva glasam za njega.
– Veliki heroji malih života. Samo zato obožavam moj grad, jer ih ima još uvek.
– Svaka mu cast neka mi se javi ovaj momak da me ženi…
– Blago tvojoj majci… treba da bude ponosna kakvu ljudinu je rodila!! – komentariše se na društvenim mrežama, dok su ljudi istovremeno osuli drvlje i kamenje na sve koji su u tom trenutku trubili, prenosi portal Blic žena.
Pa, kada se sledeći put uhvatite za sirenu u kolima, razmislite dva puta i pogledajte oko sebe. Možda propuštate nešto mnogo važnije od trenutne gužve.
Apokaliptični snimci Parižana koji beže iz grada pre zaključavanja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.