Bečej: Povećan nadzor nad izvođačem radova zbog neobeleženih rupa na putu

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečej: Povećan nadzor nad izvođačem radova zbog neobeleženih rupa na putu

U JP "Komunalac" iz Bečeja najavili su povećan nadzor nad firmom koja je dobila posao krpljenja udarnih rupa zbog neobeleženih rupa.

Prema objašnjenju direktora "Komunalca", izvođaču neće biti dozvoljeno da odjednom stvara površine za koje je potrebno više od 25 tona mase. On je za portal Moj Bečej rekao i da izvođač radova nije obeležavao rupe za koje je tvrdio da su dubine oko od 4 ili 5 centimetara.

Radovi na putevima u bečejskoj opštini stali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su pre nekoliko nedelja, a sa njima se nastavilo ove sedmice.

"Izoteks" koji za posao treba da dobije 7,5 miliona dinara za sobom je ostavio neobeležene rupe na koje je grupa građana skrenula pažnju sadnjom cveća. Cveće je već narednog jutra nestalo, ali još se čeka da se sve rupe saniraju.

Kako saznaje Moj Bečej, od početka ovogodišnjeg krpljenja rupa na teritoriji opštine Bečej, iniciran je jedan sudski postupak, a nekoliko vozača uputilo je zahtev za naknadu štete na vozilu zbog oštećenja na putevima.

Autor: Moj Bečej

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.