Beba preživela devet sati zakopana pod zemljom

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba preživela devet sati zakopana pod zemljom

Petomesečni dečak pronađen je živ i bez težih povreda u šumi u Montani, u kojoj je proveo zakopan punih devet sati.

Dečak, čiji identitet nije poznat, pretrpeo je samo sitne ožiljke uprkos tome što je pronađen okrenut glavom ka zemlji i što je na hladnoći proveo dosta vremena u mokroj odeći.

Petomesečnu bebu spasioci su pronašli u šumi u Montani pod ruševinama i gomilom granja nakon potrage koja je trajala šest sati, piše Independent. U traganju za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dečakom učestvovali su savezni, državni i lokalni policajci, koji su opkolili su šumu nedaleko od Lolo Hot Springsa, a jedan od njih čuo je bebin plač.

"Ovo je ono što zovemo čudom. Policajcima koji su bili u potrazi bilo je izuzetno teško da znaju šta je ova beba sve preživala tokom poslednja 24 sata", stoji u saopštenju policije Misula okruga.

Šef policije Brenda Baset navela je da je dečak pretrpeo ogrebotine i modrice, ali da je u celosti dobro.

Nakon pregleda beba je upućena Odseku za brigu o detetu i porodičnom servisu. Zbog poštovanja privatnosti dečaka njegova lokacija će ostati nepoznata, kao i podaci o daljem zdravstvenom tretmanu.

Policija je na licu mesta privela Fransisa Kroulija (32), koji je prijavio da je beba sahranjena negde u šumi. Za sada nije poznata njegova veza sa dečakom.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.