Bankomat puštao pesmu utehe onima bez para na računu

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankomat puštao pesmu utehe onima bez para na računu

Pesma "Deveram" Kemala Malovčića danas se mogla čuti na bankomatu u Sarajevu, ukoliko osoba koja ga je koristila u tom trenutku nije imala para na računu.

Ova probna verzija neke vrste "emocionalne utehe" za sve koji su potrošili pare sa računa ili im nije uplaćen novac koji su očekivali, "pokazala se uspešnom", barem prema tvrdnji jednog od zaposlenih.

Većina onih koji su "imali sreću" da ovo čuju u trenutku dok su proveravali svoju bankovnu karticu, nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << postali tužni, razdražljivi ili ljuti, što su, prema njegovoj tvrdnji, dokazale sigurnosne kamere.

- Cilj nam je bio da isprobamo nešto novo, rezultati ovog jednodnevnog ispitivanja nisu loši, ali šefovi će odlučiti hoće li ovo postati redovna praksa u Sarajevu ili će samo ostati u fazi testiranja - rekao je ovaj radnik banke.

Autor: sarajevo365.com/ foto: pixabay

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.