Banjaluka: Pokušao da udavi radnicu telefonskim kablom zbog taksija

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Pokušao da udavi radnicu telefonskim kablom zbog taksija

Nakon brze istrage, banjalučka policija uhapsila je Dejana Kneževića (28) koji je napao dispečerku u taksi službi i pokušao da je udavi telefonskim kablom.

Kako saznaje Euroblic, sve je počelo kada se nakon poziva taksi nije pojavio ispred jednog lokala što je razljutilo nasilnika koji je otišao direktno u dispečersku službu.

Nakon upada, nasilnik je zgrabio devojku za glavu i pokušao da je udavi telefonskim kablom.

Hrabra radnica uspela je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekako oslobodi napadača i pozvala je u pomoć kolege, nakon čega je nasilnik pobegao.

Izvor iz istrage otkriva da je nasilnik uhapšen u rekordnom vremenu, a da je krivično delo okvalifikovano kao pokušaj ubistva.

U Policijskoj upravi Banjaluka kratko su potvrdili da je zbog napada uhapšena jedna osoba.

Autor: Euroblic

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.