Baka vratila unuka u porodilište uz tvrdnju da je suviše ružan

Izvor: Radio 021, 07.Jan.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka vratila unuka u porodilište uz tvrdnju da je suviše ružan

Jedna žena iz Kolumbije vratila je svog novorođenog unuka u porodilište uz tvrdnju da je beba suviše ružna da bi bila njen naslednik.

Neimenovana žena otišla je sa svojom ćerkom i bebom u kliniku u Santa Marti i optužila osoblje za zamenu beba.

Međutim, medicinsko osoblje objasnilo joj je da je tog dana rođen samo jedan dečak, tako da nije postojala šansa da bebe budu zamenjene.

"Nije videla unuka kao svog člana porodice, tako da je zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa njegovom majkom došla da vrati bebu. Kada je ustanovljeno da nije došlo do greške i kada je beba opet pregledana, porodica se vratila kući", rekao je Karlos Paljares, sekretar za zdravstvo u Santa Marti.

Portparol gradskog veća Čadan Rosado rekao je da je baka u tom trenutku bila na psihološkoj terapiji i apelovao na građane da ne brzaju sa osudom.

Beba je dobro i nalazi se sa porodicom.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NEMOGUĆE DA JE MOJ: Baka htela da vrati unuka u bolnicu jer je previše ružan

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jan.2017, 01:46

Jedna baka iz grada Santa Marta u Kolumbiji nije želela da prihvati svog unuka jer je smatrala da je previše ružan...Ona je, zajedno sa svojom ćerkom, besno umarširala u bolnicu i zahtevala od medicinskog osoblja da joj daju „pravu bebu“ umesto ove ružne, prenosi Miror...- Baka nije bila nimalo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.