Izvor: Radio 021, 15.Apr.2021, 07:08

BIG Novi Sad postaje još veći: Otvoreni Decathlon, Pepco i Aksa, uskoro stiže i Maxi

Od 15. aprila BIG Novi Sad postaje veći za još tri velika brenda: Decathlon, Pepco i Aksa, dok Maxi supermarket stiže 6. maja.

Čuveni francuski sportski brend Decathlon svoju prvu prodavnicu u Srbiji otvorio je 2019. godine u beogradskom BIG Fashion Parku, a sada stiže i u BIG Novi Sad na 2.500 kvadratnih metara. Decathlon je sinonim za sportsku opremu pristupačnih cena, dostupnu svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obožavaocima indoor i outdoor sportova.

Evropski lanac diskont prodavnica Pepco u ponudi ima odeću za celu porodicu, kao i proizvode za domaćinstvo po najnižim cenama.

Domaći brend Aksa prati inovacije na tržištu dečije opreme još od 1996. godine, a u njihov slogan "Sve za bebe na jednom mestu" sada se mogu uveriti i posetioci BIG centra, sa novim, proširenim konceptom.

Poznati lanac Maxi supermarketa učiniće kupovinu u BIG-u još lakšom jer sada nakon šopinga odmah možete da kupite i sve što vam je potrebno za ukusan obrok sa porodicom.

View this post on Instagram

A post shared by BIG Novi Sad (@bignovisad)

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Otvoreni Decathlon, Pepco i Aksa, stiže i još jedan Maxi

Izvor: NoviSad.com, 15.Apr.2021

Od danas je BIG Novi Sad postao veći za još 3 velika brenda: DECATHLON, PEPCO i AKSA, dok MAXI supermarket stiže 6. maja. Čuveni francuski sportski brend Decathlon svoju prvu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.