Izvor: Radio 021, 17.Jul.2020, 12:17

Automobil sa porodicom iz Pančeva sleteo u Lim, pronađeno telo devojčice

Telo 11-ogodišnje devojčice, za kojom se tragalo nakon saobraćajne nesreće, izvučeno je iz Lima.

Nesreća se dogodila sinoć, nedaleko od mesta Drenovo kod Prijepolja, kada je automobil, u kojem su se nalazili otac i dvoje maloletne dece, sleteo u reku Lim.

Otac i dečak uspeli su da se izvuku iz kola i izađu na obalu, dok se za devojčicom tragalo. U potrazi, koja je jutros nastavljena, učestvovali su i ronioci.

Udes se dogodio sinoć oko 22 časa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a mediji javljaju da je u pitanju "BMW" pančevačkih registarskih oznaka.

Kako se saznaje, reč je o porodici iz Pančeva koja je bila na odmoru na Zlataru.

Autor: Novosti, Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.