Auto uleteo u kafić, dvoje poginulo

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto uleteo u kafić, dvoje poginulo

Dvoje ljudi je poginulo, dok je više od 10 smešteno u bolnicu pošto je danas stariji čovek na jugu Nemačke izgubio kontrolu nad svojim automobilom i uleteo u baštu kafića.

Policija je navela da je 84-godišnji vozač pritisnuo papučicu za gas umesto kočnice i uleteo u kafić u gradu Bad Zekingen na granici sa Švajcarskom, prenela je agencija DPA.

Jedna 63-godišnja žena je umrla na licu mesta, dok je jedan muškarac preminuo u bolnici.

Policija navodi da je među povređenima i vozač.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dve osobe poginule u Nemačkoj kada je auto uleteo u kafić

Izvor: Večernje novosti, 07.Maj.2016

Dve osobe su poginule, dok je više od 10 smešteno u bolnicu pošto je danas stariji čovek na jugu Nemačke izgubio kontrolu nad svojim automobilom i uleteo u baštu kafića Dve osobe su poginule, dok je više od 10 smešteno u bolnicu pošto je danas stariji čovek na jugu Nemačke...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.