Ateist Rep: Turneja za jubilej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2009, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ateist Rep: Turneja za jubilej

NOVI SAD - Novosadska grupa „Ateist Rep" uskoro će krenuti na turneju povodom obeležavanja 20 godina postojanja, a nastupiće u tridesetak gradova regije.

Glavni rođendanski koncert biće održan u Novom Sadu 6. juna u organizaciji SKC NS, na kom će gosti biti „Kud Idijoti" iz Pule, „Superhiks" iz Skoplja, „Gužva u 16-ercu" iz Osijeka i „Lude Krave" iz Bačkog Petrovca, javlja sajt „Popboks".

Osim toga, bend planira da u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novembru objavi peti studijski album „Priče matorih pokvarenjaka". Neke od pesama s novog albuma biće i na repertoaru koncerata na predstojećoj turneji.

Raspored koncerata

-2. april, Karlovac - River Pab

-3. april, Split - Klub Kocka

-11. april, Osijek - Mini Teatar

-12. april, Županja - MKC

-16. april, Užice - Klub 208

-17. april, Čačak - Geto

-29. maj, Koprivnica - Mak fest 4

-6. jun, Novi Sad - Rođendanski koncert

-29. jun, Banja Luka - Kastel

-25. jul, Kulpin - Kulpin Fest

-30. jul, Lastovo - Festival Otok Glazbe

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.