Izvor: Novine novosadske, 05.Jul.2012, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel da se pomogne građanima

Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov pozvala je danas ponovo sva preduzeća i ostale javne institucije da slede primer novosadskog parlamenta i omoguće građanima prostore gde mogu da se osveže i rashlade.
- Zaista je velika vrućina i teško je kako na ulici i betonu, tako i u zgradama, a naročito stanovima na visokim spratovima. Iskreno verujem da će i sve ostale institucije u drugim delovima grada otvoriti vrata da pomognu svojim sugrađanima – rekla je Aleksandra Jerkov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << /> Njenom pozivu se do sada nije odazvala nijedna ustanova, a građani za sada samo mogu da se osveže u zgradi Skupštine grada.
Predsednica je takođe pohvalila angažman svih zaposlenih u Gradskoj upravi, Gradskom veću, Skupštini grada i JKP “Vodovod i kanalizacija”, koji su u svega dva dana učinili konkretne korake kako bi olakšali život Novosađanima po velikim vrućinama.
Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.