Ani Ristović nagrada „Milica Stojadinović Srpkinja

Izvor: Politika, 03.Nov.2010, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ani Ristović nagrada „Milica Stojadinović Srpkinja"

NOVI SAD - Ana Ristović dobitnica je ovogodišnje nagrade „Milica Stojadinović Srpkinja”, za zbirku pesama „P.S.”, saopšteno je danas u Zavodu sa kulturu Vojvodine.

Odluku je, na jučerašnjoj sednici, doneo žiri Odbora 34. književnih susreta „Milici u pohode”, sa dr Zoranom Đerićem na čelu, nakon što je obrađeno 35 prispelih naslova.

U uži izbor ušle su knjige pesama Ane Ristović, Radmile Lazić i Gordane Đilas, a potom je konačna odluka doneta većinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << glasova.

Nagrada će dobitnici biti svečano uručena 12. novembra u Zavodu za kulturu Vojvodine na otvaranju 34. knjiženih susreta „Milici u pohode”.

Tanjug

objavljeno: 03.11.2010.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Ani Ristović nagrada "Milica Stojadinović Srpkinja"

Izvor: Glas javnosti, 04.Nov.2010, 07:07

NOVI SAD - Ana Ristović dobitnica je ovogodišnje nagrade "Milica Stojadinović Srpkinja", za zbirku pesama "P.S", saopšteno je danas u Zavodu sa kulturu Vojvodine...Odluku je, na jučerašnjoj sednici, doneo žiri Odbora 34. književnih susreta "Milici u pohode", sa dr Zoranom Đerićem na čelu,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.