Izvor: Luftika.rs, 09.Okt.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bučević dolazi u Beograd

Motivacioni govornik Ana Bučević dolazi u Beograd 27. oktobra 2018. godine. Uzmite vašu kartu na vreme i rezervišite meseto za predavanje BITI I IMATI Vibracija novca i obilja.
Trajanje predavanja : 17:30 h – 19:30 h
HOTEL ZIRA
Rooseveltova 35, Beograd
– Otvorite se za obilje i početi ćete živjeti obilje otvorenosti za početak. Što se više budete otvarali, to će vam Zakon privlačenja ‘davati’ sve više informacija, ljudi i situacija da se još više otvarate >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i dolazite do novih spoznaja. Tada ćete početi živjeti OBILJE SPOZNAJA. Kakav dar. A od toga sve počinje… – Opis knjige Ane Bučević „Biti i imati“.
Ana se od 2012. godine bavi motivacionim govorima i organizuje seminare širom regiona. Često drži i tim bilding (team building) programe u kompanijama. Napisala je dve knjige koje su postale bestseleri. Safari duha – knjiga o mudrosti roditeljstva, knjiga objavljena 2011. godine, posvećena je roditeljima, a 2015. godine objavila je knjigu U Vortexu ostvarenih želja, u kojoj govori o važnosti Zakona privlačenja. Ana je 2015. postala jedan od osnivača BigU Akademije za Hrvatsku, međunarodne online edukacione platforme na kojoj se nalaze predavanja sa temom razvoja, poslovnog i ličnog.
Ulaznice možete kupiti putem njenog sajta: http://anabucevic.com/proizvod/ticket-bg-2018-predavanje-biti-i-imati-vibracija-novca-i-obilja-beograd-2018-10-27/
Više o njoj pogledajte na njenom YouTube kanalu.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.