Izvor: Radio 021, 07.Avg.2020, 12:11

Aleksić: Savez za Srbiju prestaje da postoji

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da Savez za Srbiju prestaje da postoji stvaranjem Udružene opozicije Srbije.

Prema njegovim rečima, Savez za Srbiju je "odigrao svoju istorijsku ulogu i bio je nosilac bojkota lažnih izbora, posle kojih je Srbija postala jedina država u Evropi sa parlamentom bez opozicije".

"Zahvaljujući politici Saveza, vlast izabrana na lažnim izborima nema legitimitet, što je danas potpuno jasno u Srbiji, a jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je i svim međunarodnim faktorima", rekao je Aleksić listu Danas.

"Formiranjem nove grupacije pod nazivom Udružena opozicija Srbije, koju će činiti stranke, udruženja, grupe građana i pojedinci koji su bojkotovali lažne izbore 21. juna, a koji su se međusobno usaglasili da im cilj zajedničkog delovanja bude stvaranje uslova za što skorije održavanje fer i slobodnih izbora, Savez za Srbiju prestaje da postoji", naveo je Aleksić.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.