Aleksa Savić pobednik Besede u Zoranovu čast

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksa Savić pobednik "Besede u Zoranovu čast"

Pobednik ovogodišnjeg takmičenja "Besede u Zoranovu čast" je Aleksa Savić, odlučio je jednoglasno žiri na čijem je čelu bila glumica Mirjana Karanović.

Drugo mesto pripalo je Dušanu Stevanoviću, a treće su podelili Sofija Rakićević i Đorđe Andrić. Uručujući nagradu prvoplasiranog, predsednica žirija je rekla da su istoriju uvek pokretali pojedinci, a da su ih ljudi pratili, dodajući da se oni ne rađaju svaki dan, izrazivši uverenje da među okupljenim mladim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ljudima sigurno ima takvih.

Prema oceni žirija, Aleksa Savić je ostavio najbolji utisak kada je reč o kvalitetu govora, originalnosti izvođenja, jasnoći poruke i reakciji publike.

Tema ovogodišnjeg takmičenje bila je: "Znanje je moć. Ako je neznanje moć, posledice su teške".

U žiriju su pored Mirjane Karanović, bili lider DS Bojan Pajtić, upravitelj Fondacije "Dr Zoran Đinđić" njegova supruga Ružica Đinđic, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović, glumica Neda Arnerić, književnik Dragan Velikić i reditelj Gorčin Stojanović.

Takmičenje "Besede u Zoranovu čast" organizovali su Fondacija "Dr Zoran Đinđić" i Demokratska stranka.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.