Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2021, 11:56

Alek Boldvin pre 4 godine se pitao kako je to greškom ubiti nekoga i predvideo strašnu nesreću, a jezivim slučajnostima tu nije kraj

Ubistvo i ranjavanje iz vatrenog oružja u kojem je slučajni egzekutor tokom filmskog seta bio poznati glumac Alek Boldvin dobija novu dimenziju jer se pojavio njegov tvit iz 2017. godine koji na neki bizaran način predstavlja uvertiru u nedavne događaje koji su potresli svetsku javnost.
Umesto iz replike pištolja i ‘ćoraka’ koji se inače koriste za snimanje revolveraških scena, u rukama glumca našao se pištolj sa bojevom municijom što je dovelo do užasnih posledica. Na snimanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << filma „Rust“ u Nju Meksiku preminula je direktorka fotografije Halina Hačins, a ranjen je reditelj Džoel Souza.
Korisnici društvenih mreža sada su pronašli Boldvinovu objavu na Tviteru iz 2017. godine na kojoj komentariše jednu policijsku akciju.
– Pitam se kakav je osećaj greškom ubiti nekoga – napisao je glumac pre više od četiri godine.
I wonder how it must feel to wrongfully kill someone…https://t.co/WE6QsAAXGI
— AlecBaldwin (@AlecBaldwln____) September 23, 2017

Da stvari budu još bizarnije i neverovatnije, pobrinuo se drugi korisnik koji je ispod ove objave postavio komentar od koga se danas uvlači jeza pod kožu.
– Ne brini, dolazi tvoje – stoji u komentaru tviteraša.
Don’t worry, yours is coming.
— Erik Alvares (@mr_Alvares) September 23, 2017

Ni tu nije kraj koincidenciji, jer se u pomenutom filmu obrađuje priča o trinaestogodišnjem dečaku koji je optužen za slučajno ubistvo.
Policija za sada nije podnela nikakve krivične prijave, a portparol lokalne policije Huan Rios medijima je kratko rekao da je istraga u toku.
– Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena – kazao je Rios.
Širom sveta oglasili su se filmski radnici komentarišući ovaj nesrećni slučaj, a režiser Džoel Souza, koji je u incidentu ranjen, iz bolnice je progovorio o preminuloj koleginici.
– Veoma sam potresen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me je gurala da budem bolji – rekao je Souza novinarima BBC-a.
Producentska kuća “Rust Movies productions LLC” u zvaničnom saopštenju izjavila je žaljenje zbog tragedije tokom snimanja filma.
– Očajni smo i duboko saosećamo sa Halininom porodicom i prijateljima – navodi se između ostalog u sopštenju kompanije.
Glumac Alek Boldvin ubio direktorku fotografije i ranio režisera tokom snimanja filma

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.