Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2022, 09:52

Albanski policajac gliserom divljao po plićaku i ubio 7-godišnju devojčicu pred ocem (VIDEO)

Sedmogodišnju Britanku Džonadu Avdiju usmrtio je gliser dok je bila na odmoru sa roditeljima u Albaniji, prenosi Dejli mejl. Nesrećna devojčica se igrala u moru u blizini plaže Potam, na jugu Albanije, kada ju je u utorak (2. avgust) oko 14 časova usmrtio čamac i to pre očima užasnutog oca. Propeler glisera zadao je devojčici fatalne povrede i ona je na mestu ostala mrtva, saopšteno je iz albanske policije.
-Došao je u velikom brzinom do mene i nje. Ja sam zaronio, a čamac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << direktno udario u moju ćerku – reči su nesrećnog oca.
Policajac Arjan Tase, sumnjiči se da je ubio devojčicu Džonadu, a potom vratio na kopno i potukao sa njenim ocem.
Užasnuti posmatrači snimili su trenutak kada se Tase (u ružičastom kupaćem kostimu) tuče sa Bledarom (u crnom kupaćem kostimu) i to dok građani pokušavaju da ih razdvoje.
Tuča u Albaniji pic.twitter.com/g14yGP9Xw5
— sportsscandals (@sportsscandals1) August 5, 2022

Čamcem kroz deo za kupače Prepričavajući tragičan dan lokalnim medijima, Bledar je rekao da se kupao zajedno sa ćerkom blizu obale, kada je video beli čamac koji ide sa dvoje ljudi ka njemu. Kasnije su i svedoci potvrdili da je gliser prošao kroz područje koje je bilo jasno obeleženo bovama i namenjeno isključivo kupačima.
– Čamac je parkiran na plaži u blizini hotela i video sam devojku kako silazi odatle – kazao je unesrećeni otac.
On se prisetio kako su žena i deca ušli u čamac, koji je potom ponovo krenuo kroz područje ograđeno za kupače prema njemu i njegovoj ćerki.
-Kretao se velikom brzinom ka nama. Zaronio sam pod vodu, a čamac je udario moju ćerku delom motora – kazao je on.
Jedan od očevidaca sa plaže, Bislim Ahmetajm, učitelj,  prisetio se na Fejsbuku kako mu je Bledar nakon toga prišao i rekao: „Trebalo je da umrem umesto nje
Ubistvo iz nehata Istražitelji kažu da je policajac sa čamca vodio članove svoje porodice iz Porto Palerma u Potam, koji se nalazi na udaljenosti od oko pet milja, kada se nesreća dogodila. Propeleri su izazvali ozbiljne povrede koje su dovele do momentalnog gubitka života, rekao je portparol policije.
Tase je sada pod istragom za „ubistvo iz nehata“, dok je otpušteno 15 policajaca koji je tog dana trebalo da čuvaju vodu. Tase, navodno šef policije iz grada Elbasana, trebalo bi danas uskoro da se pojavi pred sudom u Valoni.
Stotine sveća i cveća postavljeno je tamo gde je Džonada izgubila život, kao i ispred kabineta premijera.
Inače, Džonadin otac je albanskog porekla.
Izvor: Nportal.rs
‘Dobar dan, ubio sam ženu – udarao sam je pesnicama, pa dograbio gumeni čekić’

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA DEVOJČICE (7) U ALBANIJI Policajac velikom brzinom gliserom uleteo u deo predviđen za kupače i usmrtio je pred ocem (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Avg.2022

Javnost je šokirala tragedija koja se u utorak dogodila na plaži Potam u Albaniji, kada je čamac usmrtio sedmogodišnju devojčicu dok se kupala sa ocem na svega 15 metara od obale.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.