Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2021, 21:27

Ako želite sigurnu vezu, bežite od Strelca i Vodolije, Vaga i Bik su pravi za vas

Neki od nas provedu gotovo čitav život tražeći pravog partnera. U toj potrazi, kada pomislimo na “pravog/pravu”, zamišljamo osobu koja, pored toga što nam se fizički dopada, ima osobine koje se poklapaju sa našim.
Prema astrologiji, postoje znaci Zodijaka koji su potpuno nezavisni, i na njih ne možete računati ako u odnosu tražite stabilnost. Postoje i oni, koji će sve učiniti da vaša veza bude srećna i ispunjena, bez obzira na odgovornost sa kojom treba da se nose.
Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na koje znakove ne možete da se oslonite, a koji su ipak dobri za vas.
Napisali smo i koje su najbolje horoskopske kombinacije, koje obećavaju dugo i srećno partnerstvo.
Horoskopski znaci koji su najbolji u vezama Vaga Vaga je jedan od dva znaka kojima vlada Venera, pa ih samo ova činjenica čini veoma privlačnim za sve ostale znakove Zodijaka. Vage su jednostavno stvorene za veze.
Venerina energija govori o ljubavi, novcu i odnosu, a Vage su dobro upućene u sve ove oblasti. Šarmantni su, lepo obučeni, elokventni, društveni, i više nego srećni da pređu dodatnu milju za nekoga do koga im je stalo.
Vaga vlada i Sedmom kućom partnerstva, koja je najvažnija kuća na koju treba gledati kada je romantična posvećenost u pitanju. Vage se neće stideti obaveza, a iako mogu da se nose sa neobaveznim vezama, one će ostati sa osobama sa kojima vide sebe u budućnosti. Bilo da se radi o poslu, prijateljstvu ili romantici, imati Vagu pored sebe je prava sreća.
Bik Bik je drugi znak pod vladavinom Venere, i oni bivaju veoma predani partneri u vezi. Ovaj znak je najsenzualniji znak od svih. Kao i njihove kolege Vage, imaju istančan estetski smisao; ali imaju tendenciju da imaju mnogo više zemljanih vibracija.
Bik nije senzualan ili atraktivan kao Vaga. Prelepi su na “devojka” ili “momak iz komšiluka” način. Imaju slatke osmehe, i poseduju tihu odlučnost koja je nenadmašna od strane bilo kog drugog znaka u Zodijaku.
Bikovi su veoma romantični. Takođe su nepokolebljivi, snalažljivi i ne plaše se napornog rada u posvećenoj vezi. Njihova energija je veoma iskrena – ono što vidite je ono što dobijate ovim znakom. A ono što dobijate je lojalan partner koji će uvek biti tu kada vam zatreba.
Horoskopski znaci koji su najgori u vezama Vodolija Vodolije su veoma društven vazdušni znak koji je apsolutno fiksiran na ličnu slobodu, pa ih nije lako zadržati. Jednom kada se posvete, nemaju problema da ostanu stalno; ali problem je privući im pažnju.
Njima vlada Uran, oni imaju tendenciju da budu veoma komplikovani i teški za razumevanje. Takođe su hladni i udaljeni, retko pokazuju emocije.
Vodolije se često doživljavaju kao snežne pahulje – one na neki način pripadaju svima i uopšte ne vole da budu vezane. Dakle, čak i ako su romantično dostupne, razmišljaće unapred o tome kako će izgledati stvarna obaveza, i neće im se nužno svideti ono što vide.
Društveni su, inteligentni i jako druželjubivi, ali im sve brzo dosadi. Ako ne možete da zadržite njihovu pažnju, oni su najverovatnije znak u zodijaku koji ume da nestane bez traga.
Strelac Vrlo slično Vodoliji, Strelci ne mogu mirno da sede, a takođe ne vole da budu ograničeni. Vodolije će se skrasiti ako nađu pravog partnera, ali Strelac živi u stalnom stanju slobode, pa posvećenost nije jača strana ovom znaku.
Imaju tendenciju da furaju veoma ekscentričan način oblačenja, a vi ćete ih ili voleti ili mrzeti. Nije im bitno; stvarno ih nije briga šta drugi misle.
Strelčeva radoznalost je legendarna, i iako je ovaj kvalitet koristan u mnogim oblastima života, romantične veze nisu jedna od njih. Strelci su ozloglašeni partneri, i najgori su serijski prevaranti i narcisi.
Dva dobra horoskopska para Blizanci i Lav Blizanci su znak mirnog vazduha, a Lav je rasplamsana vatra. Vazduh i vatra se veoma dobro mešaju, a svestranost Blizanaca je veliki adut za Lavovu stabilnu i ponekad tvrdoglavu ličnost.
Vazdušni znaci poput Blizanaca nisu poznati po tome što su veoma emotivni, ali vatreni znaci poput Lava su uvek topli i strastveni. Dakle, ovde postoji sinergija koja dobro funkcioniše i donosi lep balans njihovoj kombinovanoj energiji.
Blizanci su zabavan i flertujući znak, a Lav se raduje romantici i razigranosti. Ovo dvoje su odličan tim. Kretaće se u velikom krugu prijatelja i poznanika, i nikada neće dosaditi jedno drugom. To je jedna od najdinamičnijih kombinacija horoskopa.
Škorpija i Ribe Ovaj par je stvar od koje su napravljene legende astrologije – gusar i sirena! I Škorpije i Ribe su vodeni znaci, pa imaju mnogo toga zajedničkog. Oni su emocionalno usklađeni, intuitivni, i imaju šesto čulo za potrebe jedni drugih.
Škorpija je veoma zaštitnički nastrojena prema svojim osećanjima, dok Ribe imaju tendenciju da sve to druže u sebi. Zajedno, ovaj par dobro stvara emocionalnu ravnotežu. Škorpija pruža Ribama stabilno i dosledno mesto za taloženje stalne reke emocija koja prolazi kroz njihov znak, a Ribe podsećaju Škorpiju da s vremena na vreme ide uz tok.
Dva loša horoskopska para Ovan i Vaga Suprotnosti se uvek privlače u astrologiji, čak i kada ne bi trebalo. Zbog toga su Ovan i Vaga na vrhu ove liste.
Ovan je znak “sopstva”, dok je Vaga znak “drugog”, pa ovo dvoje imaju potencijal da nauče jedno drugo mnogo o umetnosti ravnoteže. Problem je što to skoro nikada ne rade.
Ovan može biti egocentričan, dok Vaga to vodi u drugu krajnost i nikada sebe ne stavlja na prvo mesto. Mešanje ove dve energije obično rezultira situacijom u kojoj se Vaga konstantno oseća ugnjetavano.
U početku, Vagi ovo neće smetati jer energija ima za cilj da se fokusira na partnerstvo; ali vremenom Ovan neće moći da zadovolji Vagine potrebe, a Vaga neće ništa tražiti. To su oba kardinalna znaka, što ih čini liderski orijentisanim, ali njihovi stilovi komunikacije su veoma nekompatibilni.
Ovan je agresivan i eksplozivan, dok je Vaga konfliktno-averzivna i pasivno-agresivna. Rezultat je odnos sa dosta povređenih osećanja i neispunjenih očekivanja.
Devica i Strelac Ne postoji gora kombinacija od ove! Strelac je veoma srećan znak koji zaista voli da ide uz tok i uvek je u potrazi za sledećim dobrim provodom. Devica je uslužno orijentisan znak koji teži savršenstvu.
Dok ovo dvoje imaju mnogo toga da ponude jedno drugom u teoriji, u praksi jednostavno ne funkcionišu dobro zajedno. Postoji velika tenzija u ovom paru jer su ciljevi svakog znaka potpuno drugačiji.
Devica je zadovoljna da ostane lokalna i živi običnim životom, ali Strelac želi da luta i uopšte nije zabrinut za održavanje rasporeda. Ova dva znaka će izludeti jedno drugo.
Ovan, Blizanci, Strelac i Ribe su katastrofalni partneri i trebalo bi da ostanu singl
 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.