Izvor: Radio 021, 13.Okt.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat uhapšenog radnika Krušika: Moj klijent nije kriminalac već uzbunjivač javnosti

Advokat Ljubisav Radosavljević branilac radnika "Krušika" uhapšenog zbog ukazivanja na korupciju u tom preduzeću u koju je navodno umešan otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, rekao je da su razlozi za pritvor besmisleni, pošto je njegov klijent sve već priznao.

"On više nema bilo šta da uništi ili sakrije, jer svi dokazi su oduzeti i sve je to u nadležnosti tužilaštva i praktično se nalazi kod njih", rekao je Radosavljević za N1 komentarišući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razloge za određivanje pritvora – uticaj na svedoke i da ne ponovi delo.

Branilac radnika "Krušika" napomenuo je i da njegov klijent nije kriminalac koji odaje poslovne tajne da bi dobio neku korist, već je uzbunjivač javnosti.

"On je praktično svojim radom hteo da pokaže da je poslovanje ‘Krušika’, apsolutno neracionalno, zbog građana Srbije, zbog oštećenja budžeta", dodao je advokat.

U znak podrške, večeras je održan protest ispred Centralnog zatvora.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Djilas: Hapšenje radnika Krušika dokaz da je Srbija mafijaška država

Izvor: Beta, 13.Okt.2019

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas izjavio je večeras da je hapšenje radnika "Krušika" zbog ukazivanja na korupciju u koju je umešan otac ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića dokaz da je Srbija "mafijaška država privatizovana od grupe ljudi koja ne preza ni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.