Advokat: Dača mi je priznao prevaru!

Izvor: Svet plus, 28.Jan.2011, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Dača mi je priznao prevaru!

Novosadski advokat Dragan Gojković, koji će u brakorazvodnoj parnici zastupati i pevačicu i vaterpolistu, kaže da se Milicin mobilni telefon nalazi kod Nataše, ali nije želeo da otkriva detalje kako je Bekvalčeva došla u njegov posed. Gojković otkriva i da mu je Ikodinović priznao prevaru sa Milicom Dražin, koju ona uporno negira.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Advokat Dragan Gojković: Milica Dražin priča gluposti kada poriče vezu sa Ikodinovićem

Izvor: Svet, 28.Jan.2011

Brakorazvodna parnica između Dače Ikodinovića i Nataše Bekvalac trebalo je da počne još juče, ali Danilo za sada ne želi da preda potrebnu dokumentaciju Natašinom advokatu. Prema sporazumnom dogovoru, Nataši bi trebalo da pripadne starateljstvo nad ćerkicom Hanom i stan u Novom Sadu, a Dači...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.