Aca Lukas objavio autobiografiju, ‘vruća roba’ i ogroman tiraž otkrivaju našu dijagnozu

Izvor: Luftika.rs, 11.Jun.2021, 17:28

Aca Lukas objavio autobiografiju, ‘vruća roba’ i ogroman tiraž otkrivaju našu dijagnozu

Bože mili gde ja živim, sve češće izlazi iz usta ateista zbog svakodnevnih dešavanja u zemlji Srbiji. Svi smo postali virusolozi, epidemiolozi, odavno smo svi selektori kada igra reprezentacija, a mnogi su postali književnici i pisci u ovom vremenu fukara i prevaranata.
Izdavačka kuća Laguna osramotila se po ko zna koji put. Ovoga puta njihova sramota ogleda se u liku i delu Ace Lukasa koji je osim dara za turbo folk nedavno otkrio i svoj talenat za pisanje.
Degutantan lik objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je svoju autobiografiju pod nazivom „Ovo sam ja“, a sve pod pokroviteljstvom sramne Lagune. Posle starleta, fudbalera i drugih intelektualaca na istu ideju, da otkrije o sebi više od onoga što bi želeli da znamo, došao je i Aca Lukas. Ponudiće nesrećnim čitaocima detalje svog raskalašnog života iz kog mladi ljudi nemaju mnogo toga lepog da nauče. Možda jednu jedinu stvar, a to je da im uzor ne treba biti jedan tipičan skorojević.


Muzički ukus pojedinaca ne bih komentarisao, ta rasprava je potpuno irelevantna. Shvatio sam to čim sam malo odrastao. Ovde se radi o potpuno drugoj stvari. Da li je za Lagunu samo profit važan ili postoje neke vrednosti i standardi koji vam ne dozvoljavaju da skliznete ispod svog renomea?
Tiraž od 15.000 primeraka za prvo izdanje zvuči ozbiljno kada se zna o kome se zapravo radi, međutim neke crne pretpostavke govore da će sledeći biti i do 10 puta veći. Super! Ponosna nacija.
Posle Lukasa očekujemo knjigu Kristijana Golubovića, ako je već nema, Cece i Sneki, Dragana J. Vučićevića, Željka Mitrovića, Dragana Markovića Palme, Žike seljaka, Sarape i svih onih spodoba sa ljudskim likom koji se okotiše i zavladaše tu među nama.
Printscreen
Njegov britki um, razgovetnost i nedostatak srama pretočeni su u ovu autobiografiju. Nadamo se samo da mu je pismeno izražavanje makar malo jasnije od ovog verbalnog.

Bravo za Lagunu, bravo za Lukasa. Zaslužujete jedno drugo. Valjda smo i mi vas zaslužili.
Ako Aca Lukas bude branio Lečića, završiće na doživotnoj: I meni su majke dovodile ćerke

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.