AZ nije uzdrmao Vojvodinu, Novosađani slavili na Banovom brdu

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZ nije uzdrmao Vojvodinu, Novosađani slavili na Banovom brdu

Fudbaleri Vojvodine nastavili su niz od pet mečeva bez poraza u domaćem šampionatu pobedivši na gostovanju ekipu Čukaričkog rezultatom 3:1.

Strelci za Novosađane bili su Aleksandar Paločević u 21. i 67. minutu, te Filip Malbašić u 73. minutu, a za domaće Matić u 61. minutu sa bele tačke.

Posle ubedljivog poraza od AZ-a iz Alkmara u plej-ofu za Ligu Evrope, ovo je bilo teško gostovanje za ekipu Nenada Lalatovića, ali se to nije videlo na terenu pa Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zasluženo nosi sva tri boda kući.

Ovom pobedom crveno-beli su zadržali priključak za vodećom Crvenom zvezdom i sada imaju četiri pobede i remi uz meč manje protiv Novog Pazara. U četvrtak ih očekuje revanš u Holandiji, a narednog vikenda dočekuju Spartak.

U ostalim susretima 6. kola: Crvena zvezda - Radnik 5:0, Spartak - Partizan 2:1, Borac - Novi Pazar 2:1, Mladost - Voždovac 0:1, Napredak - Javor 3:1, Rad - Bačka 2:1 i Metalac - Radnički 1:2.

Vodi Zvezda sa 16 bodova, prati je Vojodina sa 13 i utakmicom manje, Voždovac ima 11, dok su Spartak, Radnički i Metalac sakupili po 10 bodova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.