Izvor: Radio 021, 10.Feb.2021, 12:23

AO: Kecmanović nemoćan protiv Manarina

Miomir Kecmanović nije danas uspeo da se plasira u treće kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je izgubio od 36. igrača sveta Francuza Adrijana Manarina posle tri seta, 1:6, 2:6, 4:6.

Kecmanović, 41. teniser sveta, izgubio je posle sat i 50 minuta.

Manarino je lako dobio prva dva seta, u oba je napravio po dva brejka. Kecmanović je u trećem setu zaigrao bolje, poveo je sa 3:0, ali je posle toga Francuz osvojio pet uzastopnih gemova i preokrenuo na 5:3.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Srpski teniser je posle toga osvojio gem na svoj servis, isto je učinio i Manarino, što mu je bilo dovoljno za osvajanje trećeg seta i pobedu.

Dublovi

Laslo Đere i njegov partner u dublu Italijan Stefano Travalja plasirali su se u drugo kolo dublova, pošto su pobedili domaće igrače Endrua Harisa i Alekseja Popirina posle dva seta, 6:3, 6:4.

Djere i Travalja su pobedili posle 67 minuta. Oni su tri puta oduzeli servis Australijancima, koji su napravili jedan brejk.

Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Italijanka Marta Trevizan prošle su u drugo kolo, pošto su pobedile Kineskinje Jingjing Duan i Sajsaj Dženg posle dva seta, 6:1, 6:3.

Krunić i Trevizan pobedile su osme nosice na turniru posle sat vremena. One su pet puta oduzele servis kineskim teniserkama, koje su napravile jedan brejk.

U drugom kolu igraće protiv nemačko-kineskog para Mone Bartel i Ču Lin.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FRANCUZ PREJAK ZA KECMANOVIĆA: Srbin nije mogao protiv raspoloženog protivnika!

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2021

Poraz za Kecmanovića! Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo Australijan opena pošto je poražen od Francuza Adrijana Manarina sa 3:0, po setovima 6:1, 6:2, 6:4. Meč je trajao sat i 51 minut, a Kecmanović (41. na ATP listi) nije mogao da parira 36. reketu sveta....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.