Izvor: Radio 021, 21.Jan.2020, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Kecmanović eliminisan na startu turnira, meč Stojanovićeve pomeren za sutra

Miomir Kecmanović završio je nastup na Australijan openu, pošto je u prvom kolu izgubio od Italijana Andreasa Sepija 6:4, 6:4, 7:6 (7-3).

Miomir Kecmanović, koji je trenutno 54. teniser sveta, posle dva sata i tri minuta igre, poražen je od iskusnog Italijana.

Sepi koji je trenutno 85 na listi tenisera, od starta meča igrao je sigurnije i samouvereno dobio dva prva seta. Srpski igrač samo je u trećem setu pružio dobar otpor i imao šanse, ali ih nije iskoristio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Sepi će u drugoj rundi za protivnika imati Švajcarca Stena Vavrinku.

Meč prvog kola između srpske teniserke Nine Stojanović i Ruskinje Anastasije Pavljučenkove odložen je za sredu. Zbog kiše koja je padala prvog dana Australijan opena nekoliko desetina mečeva prvog kola je odloženo za danas. Po rasporedu, na programu je bilo čak 96 mečeva, pa su organizatori turnira odlučili da pojedine mečeve ipak prebace za sutra.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.