Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021, 20:55

AMSS upozorava: Smanjena vidljivost i mokri kolovozi

Prema najavama meteorologa vozače ove večeri na putevima u Srbiji zbog niske oblačnosti, na pojedinim deonicama očekuje smanjena vidljivost.

Iz Auto-moto saveza Srbije upozoravaju na mokre i klizave kolovoze.

U saopštenju AMSS navodi se da će se u naredna dva dana raditi na rehabilitaciji puta na petlji Bačka Topola u smeru Subotica-Novi Sad i to tako što će sutra od 9 do 13 časova biti obustavljen saobraćaj zbog radova na isključenju sa auto-puta, a 23. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << takođe od 9 do 13 časova na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova koji će se izvoditi na uključenju na auto-put. Alternativni putni pravac je petlja Žednik i petlja Feketić.

Radovi se izvode i na održavanju tunela Brđani u smeru ka Čačku, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna traka.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.