Покрени каријеру – искуси свет уз „AIESEC“ 14. марта у НТП Нови Сад

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 10:32

Покрени каријеру – искуси свет уз „AIESEC“ 14. марта у НТП Нови Сад

У сарадњи са Научно-технолошким парком, AIESEC студентска организација организује догађај који је намењен младима од 18 до 30 година , који желе да чују више о праксама у иностранству. Фото: Градске инфо Када и где? Датум одржавања догађаја је 14. март , од 15 до 18 часова , у Научно-технолошком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << парку у Новом Саду.
Шта можете очекивати од догађаја? Искуства студената који су били на АИЕСЕЦ праксама у иностранству, Информације о земљама, трајању и областима пракси, као и условима за одлазак на праксу, Простор за ваша питања о праксама и могућностима које постоје, Проналазак конкретних пракси, Едукација. Овај догађај је одлична прилика за све младе који се труде да раде на себи и желе да стекну практично искуство поред факултета, да добију информације из прве руке о свим темама везаним за праксе и направе први корак у својој каријери.
Пријавни формулар можете пронаћи на следећем линку.
Локална канцеларија међународне студентске организације AIESEC у Новом Саду, са средиштем на Економском факултету постоји и успешно остварује своје активности од 1983. године.
Данас, AIESEC у Новом Саду, броји преко 40 активних чланова са свих факултета Новосадског универзитета. Поред могућности чланова, AIESEC у Новом Саду сваке године пружи незаборавно интернационално искуство преко 30 младих људи из нашег града.
Чланови канцеларије имају могућност да се опробају у тимском раду, да се лично и професионално усаврше, као и да направе позитивне промене у друштву.
Pitali smo studentkinje: Koji poklon ne vole da dobiju za 8. mart?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покрени каријеру – искуси свет уз „AIESEC“ 14. марта у НТП Нови Сад се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.