Јужна Америка у Новом Саду – промоција књиге „Есмералда 973“ Александра Билановића (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 21:22

Јужна Америка у Новом Саду – промоција књиге „Есмералда 973“ Александра Билановића (ФОТО/ВИДЕО)

Данас је у пуној сали Правног факултета за привреду и правосуђе одржана промоција нове књиге Александра Билановића под називом „Есмералда 973“, на којој је говорио и сам аутор овог дела.
Александар Билановић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је човек који је све пробао, и сада, потпуно без цензуре, дели своја телесна и вантелесна искуства у својој новој књизи Есмералда 973. Како сам аутор каже, књига је писана више од 10 година: „Доживела је милион прерада, пар пута сам мислио да ћу да одустанем колико сам морао да је преправљам..“
Александар Билановић рођен је 1973. у Земуну, али се одмах потом сели у град на угао Цвијићеве и тадашње 29. новембра. У градској центрифуги проводи наредних десет година, а онда поново селидба на Нови Београд, где коначно проналази своје природно станиште. Завршио је ЕТШ „Никола Тесла“, одслужује војни рок и запошљава се у тадашњој служби Државне безбедности. Из ње бежи у Лондон, у којем проводи наредних шест година и ту се уплиће у опскурне послове и још опскурнији полусвет.
Последњу годину боравка у Великој Британији проводи у Единбургу, одакле се заувек сели у Јужну Америку, где започиње нови живот, прво у Буенос Ајресу, затим Рио де Жанеиру и Флоријанополису (Бразил).
Тренутно је на привременом раду у Перуу, тачније у селу Писац у Светој долини, педесетак километара ваздушне линије удаљеном од његовог вољеног Мачу Пикчуа.
„Дрипачка рапсодија“ је до сада била његова једина књига, а „Есмералда 973“ излази као наставак тог дела.
Da li Novosađani imaju zajednički profil sa svojim partnerom na Fejsbuku? (VIDEO/ANKETA)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јужна Америка у Новом Саду – промоција књиге „Есмералда 973“ Александра Билановића (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.