Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио више од 96 милиона динара за развој ловства (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 15:26

Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио више од 96 милиона динара за развој ловства (ФОТО)

Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио је укупно 308 уговора. Субвенције су намењене за развој ловства, куповину дивљачи, очување станишта за укупно 87 ловишта. Фото: nsuzivo.rs Додељено је 25 милиона јавним предузећима НП “Фрушка гора” и “Војводина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шума”.
Фото: nsuzivo.rs „Субвенције су намењене за развој ловства, куповину дивљачи, очување станишта и пратеће опреме. Наставићемо са субвенцијама. Ове године је издвојен рекордан буџет, дупло више у односу на прошлу годину“- рекао је помоћник покрајинског секретаријата Милан Дозет.
Фото: nsuzivo.rs „Добијање субвенција и субвенционисања рада ловачких друштава, од стране Покрајинске владе и Секретаријата за водопривреду и шумарство и сектора за ловство је од изузетног значаја. Ова пракса је учестала последњих седам година. Сва финансијска средства имају један циљ, а то је унапређење ловства у Војводини. Ово није први пут да смо аплицирали на субвенције“- рекао је Жељко Шушец, председник ловачког савеза Војводине.
Trend porasta broja turista u Novom Sadu se nastavlja – Prema procenama u Srpskoj Atini je pred Exit boravilo 20.000 turista

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио више од 96 милиона динара за развој ловства (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.