Izvor: Luftika.rs, 15.Jul.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

9 načina kako se vole Ovnovi

Često su puni sebe, oštrog jezika i nezainteresovani u priči i otporni na teške reči. Ovnovi se često mogu učiniti kao ne preterano dobar izbor za partnera. To je međutim sve maska kojom prikrivaju brižnost i svoju neobuzdanu želju za pažnjom i ljubavi.
Svakom Ovnu je potrebno vremena, a kada ga dobije – trenuci koji provedete sa ovim znakom Zodijaka postaće nezaboravno iskustvo.
Donosimo vam 9 načina na koje se vole Ovnovi, i koje će uvek ceniti ako nađete tajnu formulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da ih iskažete.
1. Cenite njihove potrebe Ovan je znak koji voli da sedi na tronu, ali da u isto vreme ima slobodu. Ne vole često da menjaju partnera ali vole da beže od pravila i čuvaju svoju privatnost i slobodu.
2. Slažu se sa Lavovima i Strelčevima Slično se ponašaju kao druga dva horoskopska znaka. Imaju kratak fitilj i brutalno su iskreni. Međutim, kada nekoga uvrede svojom diretnošću, toga vrlo često nisu svesni. Rakovi i Škorpije ih vrlo teško razumeju i smatraju da nemaju izgrađenu empatiju. I pored toga, Ovan ima mnogo razumevanja za prijatelje.
3. Sitnice im puno znače Ovnovi imaju srce ratnika, ali su istovremeno nevina bića. Fizički izgled im je slaba strana, naročito ako se radi o odeći. Ne vole da osuđuju, i jedina satisfakcija im je kada shvate da su i vama sitnice od vrlo velike važnosti.
4. U krevetu su avanturisti Vole da probaju sve što je zabranjeno i u poslednjem trenutku. Često se nalaze u spontanim situacijama i još češće umeju da iznenade svojim postupcima. Osećaj da su privlačni ih neprestano vodi i ne pada im teško da isprobaju nove stvari.
5. Inteligencija je njihova najveća erogena zona Ozbiljan razgovor o ozbiljnoj temi i stimulacija njihovog uma budi u njima nezadrživi nagon. Ovnovi vole da pokažu koliko su pametni jer smatraju da je intelekt jako seksi.
6. Dela, ne reči Svi vatreni znaci teško uspostavljaju dobru komunikaciju, stoga je oslanjanje na reči vrlo klizav teren. Vrlo često treba da im se “crta” šta zapravo želite od njih, ali budite sigurni da će biti ispunjeno. Dela umesto reči će uvek izvući mnogo više nego što u startu očekujete.
7. Uvek razmišljaju o budućnosti Čak i ako vi još uvek ne razmišljate o drugoj fazi vaše veze, budite sigurni da Jarac razmatra vaš potencijal za dugoročnu vezu tj. brak i porodicu. Ovnovi su praktični i fokusirani na sve aspekte veze, uključujući i njenu budućnost.
8. Odani su onima u koje imaju poverenja Očekuju da budete njihova jedna i jedina ljubav. Ako im ne date povoda za nepoverenje biće vam u potpunosti posvećeni i nikada nećete imati razlog za sumnju ili ljubomoru.
9. Obožavaju da drže distancu Mnogi Ovnovi opisuju kao sramežljive, konzervativne pa čak i pomalo dosadne, ali oni su takvi samo dok vas dovoljno ne upoznaju. Tada se otvaraju i postaju spontani, zabavni i potpuni ludaci – u pozitivnom smislu.
Tri znaka koji najviše vole sebe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.