Хуманитарна ВПШ трка „Трчим за дечји осмех” 9. марта у Каменичком парку

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 18:42

Хуманитарна ВПШ трка „Трчим за дечји осмех” 9. марта у Каменичком парку

Хуманитарна „ВПШ Новосадска трка – трчим за дечији осмех”, коју традиционално, већ десети пут организују Атлетски клуб „Апатин” и Висока пословна школа струковних студија (ВПШ) из Новог Сада, биће одржана у суботу, 9. марта у Каменичком парку у 10 часова. Фото: Pixabay/wal_172619 Циљ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << манифестације је да се прикупе новчана и нематеријална средства (одећа и обућа, играчке и слаткиши) за децу без родитељског старања која живе и бораве у Сигурној дечијој кући, Свратишту за децу и младе Града Новог Сада и у Дечијем селу. Новчана средства прикупљају се у оквиру котизације, док се гардероба, играчке и слаткиши на дан трке могу донети у Пријемни центар организатора у Каменичком парку. Пријемни центар отвара се већ на дан трке у 9 сати.
У оквиру манифестације одржаће се дечије трке на 100, 200, 400, 600 и 800 метара, док се одрасли надмећу на деоницама од 4 и 10 километара.
Пријаве за све трке отворене су до 1. марта у 10 часова на порталу, а рок за уплату котизације је 1. март до 15 часова. Пријаве и уплате након овог датума нити на дан трке нису могуће.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарна ВПШ трка „Трчим за дечји осмех” 9. марта у Каменичком парку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.