Данас у Новом Саду од опере, до комедије и журке (петак, 9. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Feb.2024, 08:01

Данас у Новом Саду од опере, до комедије и журке (петак, 9. фебруар)

Вечерас у Новом Саду нема места досади! Од оперских нота до комедије и журке, град нуди разнолик програм који ће вас насмејати и забавити. Фото: Градске инфо За љубитеље опере, у Српском народном позоришту одржава се „Мали оперски бал“ у извођењу Хора дечијег оперског студија. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ово је јединствена прилика да чујете младе таленте како изводе омиљене арије.
Ако више волите монодраме, Сандра Силађев ће вас насмејати својом ауторском монодрамом „ДЕЈТ“ у Позоришту младих. Очекујте пуно смеха и провокативних тренутака!
За љубитеље комедије, представа „Рибарске свађе“ ће вам гарантовано измамити осмех. Смеха ће бити у изобиљу у свечаној сали НИС-а.
Ако сте расположени за мало другачију представу, на Камераној сцени СНП-а можете уживати у премијери представе „Мишја грозница“. Ово је прилика да се смејете и размишљате истовремено!
Ако вам је више до журке, посетите „Green Love“ фестивал у Хали 2 Новосадског сајма, где вас очекује фантастична атмосфера и добра музика од 21 час.
За љубитеље доброг звука, ”Ivan & Boys and Toys”ће вас забавити у Дому културе од 22 часа. Очекујте хитове од Мајкла Џексона до ЕКВ-а, уз дозу енергије која ће вас држати на ногама целе ноћи.
Ако сте се већ запитали шта обући, знајте да ће вечерас бити топло – температура ће се кретати од 8 до 22 степена целзијуса. Дакле, обуците нешто удобно и спремите се за незаборавну ноћ у Новом Саду!
Nastavljena akcija besplatnih pregleda: Mamografija bez uputa i zdravstvene knjižice još sutra na Trgu slobode (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас у Новом Саду од опере, до комедије и журке (петак, 9. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.