„Вошина школица фудбала“, 9. августа на Штранду

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 18:30

„Вошина школица фудбала“, 9. августа на Штранду

ФК Војводина организује и ово лето школу фудбала за најмлађе. Први термин обуке стартује већ у среду, 09. августа на новосадској плажи Штранд. Фото: ФК Војводина Школа фудбала намењена је најмлађима, узраста од 5 до 12 година, а пријаве се врше диреткно на Штранду, путем смс поруке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на 064-1838-512 или слањем мејла на fkvstrand@gmail.com. У пријави треба да се упише име и презиме једног од родитеља, адреса и контакт телефон, мејл, место рођења, место рођења и вртић или школа која се похађа.
Такође, сва заинтересована деца могу да бирају термин, јер поред термина у среду 09. августа, ту су још три термина 16, 23. и 30. августа у часовима од 11, 14 и 17 часова.
Школица је предвиђена да траје по тренингу пуна два сата, а заинтересовани ће имати прилику да тренирају директно са вошиним тренерима.
Prva novosadska lečilišta (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Вошина школица фудбала“, 9. августа на Штранду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.