Лада са ознаком непостојеће земље крстарила Новим Садом : Провозао је Василиј, светски путник, који је у њој прешао 80.000 километара (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 15:12

Лада са ознаком непостојеће земље крстарила Новим Садом : Провозао је Василиј, светски путник, који је у њој прешао 80.000 километара (ФОТО)

Једна лепа „копејка“, у Србији познатија као „лада“, одушевила је Новосађане, а посебно љубитеље старих аутомобила који враћају у нека друга времена. Фото: Screenshot Instagram v.amsv За воланом је седео Василиј Амосов, фотограф и видеограф, који је право из Грузије дошао у Србију. Након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Београда, задржао се и у Српској Атини.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by ВАСИЛИЙ АМОСОВ (@v.amsv)


Његова „лада“, има 47 година, а прошла је чак 80.000 километара са њим, пише у опису овог пустолова. На њему је и даље налепница СУ (Совјетски Савез- Совиет Унион), државе која не постоји већ 33 године.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 192.RS (@192_rs)


„Добра, здрава и нема куку за приколицу“, „Драган Торбица“,“Лада прешла више него Гагарин у космосу“, само су неки од коментара који су се низали на Инстаграм страници 192_рс.
Koncert na Bogojavljensku noć u Pozorištu mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лада са ознаком непостојеће земље крстарила Новим Садом : Провозао је Василиј, светски путник, који је у њој прешао 80.000 километара (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.