Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 11:01

Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд – 8, 9. и 10. март (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За петак и предстојећи викенд, 8, 9. и 10. март за вас смо издвојили: 8. МАРТ
Данас прослављамо Међународни дан жена! Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић посетиће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << новоизграђени вртић Предшколске установе „Радосно детињство“ на Грбавици „Јежева кућица“ који је почео са радом 1. фебруара и том приликом честитати 8. март – Дан жена запосленим дамама у вртићу, а касније и чланицама Удружења пензионера Новог Сада.
ЖЕЉКО ВАСИЋ У ХОТЕЛУ ШЕРАТОН
Поводом Дана жена на многим местима у Новом Саду вечерас ћете моћи да се проведете. У хотелу Шератон вечерас наступа Жељко Васић. Програм почиње у 20 часова, а за званице је обезбеђена вечера и неограничена конзумација домаћих пића.
ГИФТ У ДОМУ КУЛТУРЕ
Још један поклон за нежнији пол свакако је свирка у Дому културе. Врата се отварају у 21 час када ће један од најпознатијих локалних бендова Гифт направити још једно незаборавно вече за памћење.
“GREEN LOVE“ У ХАЛИ 2
Фестивал „Green love“ слави свој 15. рођендан и због тога припрема прави спектакл за љубитеље електронске сцене. Рођенданска журка заказана је за 22 часа у Хали 2 Новосадског сајма.
”ЧОРБА ОД КАНАРИНЦА”
Вечерас у Позоришту младих са почетком у 20 часова можете погледати великане српског глумишта Мину Лазаревић и Љубимора Бандића у комаду ”Чорба од канаринца”. У питању је једноставан, духовит заплет о партнерским односима и браку.
БЕРЗА ВИНИЛА У СКЦНС ФАБРИЦИ
Берза винила, компакт дискова, касета, стрипова и књига одржаће се у суботу, 9. марта од 10 до 15 часова у СКЦНС Фабрици. На берзи ће се наћи нова издања, стара издања и раритети, а улаз је бесплатан.
УРБАНИ БУВЉАК У СВИЛАРИ
Трећи по реду Урбани бувљак одржаће се такође у суботу у Културној станици Свилара с почетком у 17 часова, а трајаће до 22 часа. Посетиоци ће и овог пута имати прилику да разгледају и купе очувану „vintage“ гардеробу, модне аксесоаре, накит, слике, ствари за кућу и намештај.
ВОЈКО В. У ХАЛИ 2
Викенд који следи свакако да ће бити у знаку одличне атмосфере, а зашто? Зато што ће у суботу у Хали 2 Новосадског сајма наступити фантастични Војко В. Врата Хале 2 отварају се у 21 час.
ПОЗОРИШТЕ
Недеља је свакако дан за одмор, али је можете зачинити неким квалитетним позоришним комадом. У Српском народном позоришту се на Камерној сцени у 21 час игра комад ”Скакавци”, док у Позоришту младих у 20 часова можете погледати ”Злочин и казну”.
ВРЕМЕ
За петак очекујемо релативно топлији дан са минималном температуром од 4 степена Целзијуса, док ће максимална температура достићи 11 степени. За суботу најављујемо хладније јутро са минималном температуром од 2 степена, али током дана температуре ће се попети до 15 степени. Недеља доноси благо затопљење, са минималном температуром од 7 степени ујутру, док ће максимална температура достићи пријатних 19 степени целзијуса али уз налете ветра.
У понедељак доносимо нове информације из Новог Сада. Будите уз нас како бисте били у току са најновијим вестима!
 
Kako Novosađani biraju destinaciju za letovanje?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд – 8, 9. и 10. март (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.