Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2023, 11:00

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд 8, 9 и 10. децембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас очекују данас и за предстојећи викенд 8, 9 и 10. децембар. @gradskeinfo
УСВОЈЕН БУЏЕТ ЗА 2024. ГОДИНУ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #gradnovisad
♬ original sound – gradskeinfo
УСВОЈЕН >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << БУЏЕТ ЗА 2024. ГОДИНУ Усвојен је буџет Града за 2024. годину. У предлогу одлуке о буџету налазило се чак 320 појединачних пројеката, од којих је 174 започето, док су 146 њих нови пројекти. Нови Сад очекују нови аутобуси, дечја игралишта вртићи и још много тога.
ЂУРОЛОГИЈА У СНП-у На сцени Јован Ђорђевић, Српског народног позоришта, вечерас у 20 часова, играће се представа Ђурологија. У питању је позната монодрама Бранка Ђурића Ђуре.
КРАНКШВЕСТЕР И САЈСИ МС У ХАЛИ 2 У 21 час нам у Халу 2 Новосадског сајма стижу Кранкшвестер и Сајси МС. Кранкшвестер често гостује у Новом Саду јер се чини да публика изузетно воли њихове двосмислене, провокативне и саркастичне нумере.
НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА У КС БАРЦИ Традиционална манифестација „Новогодишња чаролија“ биће одржана у суботу и недељу, Културној станици Барка. Програм почиње у 10 часова ујутру, а малишани ће током оба дана уживати у представама, радионицама и новогодишњем концерту.
БЕРЗА ПЛОЧА У СКЦНС ФАБРИЦИ Берза винила, компакт дискова, касета, стрипова и књига одржаће се у суботу, 9. децембра, од 10 до 15 часова, у Студентском културном центру Фабрика. Улаз за посетиоце је бесплатан.
ДИВЉАН И ХАУСТОР „TRIBUTE“ НАСТУП ГРУПЕ (НЕ)НОРМАЛНИ Права посластица за све љубитеље музике. Музика два великана музичке сцене Владе Дивљана и Рундека стиже у суботу на Спенс. Концерт изводи група (Не)нормални, а улаз ће бити отворен од 22 часа.
ФЕСТИВАЛ ”РАВАНИЦА“ У ГИМНАЗИЈИ ЛАЗА КОСТИЋ У суботу се одржава и осми Фестивал ветеранског фолклора „Равница”, на позоришној сцени Гимназије „Лаза Костић” у Новом Саду. Програм почиње у 17 часова и 30 минута.
„ДАН ГРЧКЕ КУЛТУРЕ“ У АРХИВУ ВОЈВОДИНЕ “Дан грчке културе” биће одржан у Архиву Војводине у суботу, у 14 часова и 30 минута.
Очекује вас изложба ликовних радова припадника грчке заједнице из Новог Сада, као и књижевна дела грчких и страних писаца, са темом о Грчкој.
„AFTERFIVE“ ХУМАНИТАРНА ЖУРКА У недељу нас очекује „AFTERFIVE FOR THE PEOPLE“ хуманитарна журка за скупљање новца за децу која живе у Дечијем селу у Сремској Каменици.Програм почиње у 18:00 часова и траје до поноћи, а за то време ће атмосферу до усијања довести преко 20 ДЈ-ева за које се, када ”врте”, увек се тражи карта више! Карте није могуће купити унапред, улаз се плаћа на лицу места, а минимална донација је 500 динара.
ВРЕМЕ Овог викенда најнижа температура нас очекује у суботу и износиће -1 степен, док ће највиша износити 4 степена и очекује нас у недељу.
 
Da li mislite da bi radnici u određenim profesijama mogli biti ljubazniji? – pitali smo Novosađane povodom Svetskog dana ljubaznosti (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд 8, 9 и 10. децембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.