Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 10:25

Доносимо детаљну рачуницу колико ће вас коштати 8. Март! Сутра је све у знаку романтике и цвећа: Ако планирате да поклањате, треба да знате це

Сутра славимо жене, а тим поводом биће продате огромне количине цвећа како у нашем граду, тако и у целом свету. Како бисмо вам олакшали, обишли смо неколико новосадских цвећара, а у наставку вам доносимо детаљан ценовник. Фото: envato.elements Једно од најпопуларнијих цвећа, као и оно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које се на овај дан највише купује, јесу руже, а њихова цена по комаду креће се од 500 динара за једну ружу у целофану, па до 1000 динара за ружу која је упакована у букет. За три руже у букету морате издвојити 2.500 хиљаде динара.
Како смо у разговору са цвећарком сазнали, постоје и фарбане, шарене руже чија цена по комаду, без паковања, износи 800 динара.
Фото: nsuzivo.rs Уколико ипак своје даме пожелите да изненадите богатијим поклоном, цене мешаних букета крећу се од 2.000 динара па навише. Такође, што се тиче корпица и цветних кутија, мораћете да одвојите више новца, па тако једну кутију цвећа морате платити најмање 3.000 динара па све до чак 8.000, ако је реч о највећој величини. Тренутно су веома атрактивни персонализовани букети чија цена може износити чак и до 10.000 динара, а интересантни су јер на папиру за паковање можете оставити посвету или порукица за драгу особу.
Власница једне цвећаре испричала је да цене сваке године варирају у зависности од добављача цвећа.
Фото: nsuzivo.rs -Неретко се деси да добављачи подигну цене уочи 8. марта како би за себе обезбедили што већу зараду. С обзиром на то, ми као продавци немамо избора, наше цене зависе од њихових цена.
Цвећари такође напомињу да уколико планирате да купујете веће букете или корпе са цвећем, важно је да резервишете унапред, како не бисте остали без свог поклона, а како би они на време припремили вашу наруџбину. Већина цвећа је увозна, а најчешће се добавља из Холандије.
Такође, цвећа има и на новосадским тржницама, где су продавци већ у “ниском старту”, спремно ижложили сопствене аранжмане, а ту можете пронаћи лале, кале, каранфиле, љубичице, каланхоје па чак и нарцисе.
Kako izgleda dan pred 8. mart u Novom Sadu? ( četvrtak, 7. mart)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Доносимо детаљну рачуницу колико ће вас коштати 8. Март! Сутра је све у знаку романтике и цвећа: Ако планирате да поклањате, треба да знате цене аранжмана (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.