Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 16:02

Шта не поклањати женама за 8. март? (ВИДЕО/АНКЕТА)

Ближи нам се 8. март, односно Дан жена, те је већ крајње време, уколико нисте, да одлучите шта ћете поклонити женама присутним у вашем животу.
Ми смо овом приликом желели мушкарцима да олакшамо посао, те смо уместо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шаблонског „шта желиш за 8. март“, питали даме шта не желе да добију за Дан жена. Наравно има и мушкараца из чијих грешака сви треба да уче, те смо и од неколицине мушких чули какви поклони нису изазвали жељену реакцију код жена.
Надамо се да ћете решити своје недоумице, (ако их има) око поклона лепшем полу након што погледате нашу анкету. Уколико у томе не успете, надамо се да ћете се бар добро исмејати.
Gde se jede najbolje pečenje u Novom Sadu? (ANKETA)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта не поклањати женама за 8. март? (ВИДЕО/АНКЕТА) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.