Дан у коме можете да сазнате шта је било једном на Бријунима и још много тога (четвртак, 8. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 08:00

Дан у коме можете да сазнате шта је било једном на Бријунима и још много тога (четвртак, 8. фебруар)

Данас у Новом Саду има свега и свачега – од школских конкурса до зелених иницијатива и позоришних представа. Фото: Градске инфо Ако сте заинтересовани за упис у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић“ у Сремској Каменици, имате прилику да се пријавите до 26. фебруара. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Више детаља можете пронаћи на сајту МУП-а.
Национална служба за запошљавање издваја значајна средства за програме обука и стицање практичних знања како би се помогло незапосленима. Ако тражите посао или желите додатну обуку, имате прилику да се пријавите за различите програме.
У међувремену, ЈКП „Градско зеленило“ сади 100 нових стабала широм града, доприносећи озелењавању паркова и стамбених зона. Ако волите природу, обрадоваће вас ова вест!
Вечерас је такође богат позоришни програм, са представама у Српском народном позоришту и Позоришту младих. Без обзира да ли преферирате балет, комедију или драмску представу, у Новом Саду има нешто за свакога.
Вечерас вас на сцени Српског народног позоришта очекује од 19 часова балет “Лабудово језеро”, док је играње представе “Ревизор” предвиђено за 19 часова и 30 минута.
Позориште младих вечерас на свом репертоару од 18 часова има предтаву “Весели музичари”, а од 19 часова и 30 минута представу “Било једном на Бријунима”.
Ако сте у потрази за информацијама о времену, очекује вас умерено облачан дан са температурама између 5 и 20 степени целзијуса.
Са свим овим дешавањима, Нови Сад никада није досадан!
Još dva dana besplatnih pregleda mamografom: Akcija za Novosađanke se nastavlja usled velikog interesovanja (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дан у коме можете да сазнате шта је било једном на Бријунима и још много тога (четвртак, 8. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.