Бројна дешавања и пуно смеха угрејаће нас овог петка! (петак, 8. децембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2023, 08:01

Бројна дешавања и пуно смеха угрејаће нас овог петка! (петак, 8. децембар)

Петак! Коначно је дошао и дугоочекивани почетак викенда. Овај петак ће бити мали тмуран, али мало топлији од претходних дана, најнижа дневна температура биће 1 а највиша дневна 4 степена. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог петка у Новом Саду:
Промоција књиге „Док >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ми се очи плаве“ Срђана Малешевића  у 19:00 часова у Читаоници Градске библиотеке (Дунавска 1). Фото: Градске инфo Нова књига песама Срђана Малешевића је само потврда његовог песничког дара и лирске самосвојности. Од раних његових песама до књиге „Одјек над равницом“ из 2014. године у којој се да јасније сагледати његово песничко умеће, Малешевић успешно меандрира широким тематским просторима песме, а увек се, као и у овој књизи, да препознати и осетити мирис завичаја, оно јединствено и посебно што има и што јесте.
О књизи говоре:
Мирослав Алексић, песник
Вања Ковачевић, књижевна критичарка
Срђан Малешевић, аутор
Конференција поводом дигитализације у области циркуларне економије биће одржана  у 14.00 часова у Културној станици Свилара. Фото: svilara.kulturnestanice.rs Које су главне теме конференције? Дигитализација и циркуларна економија Изазови увођења ЕРП система из перспективе ланца снабдевања Човек у фокусу дигиталног доба Ово је прилика да се повежете са стручњацима, размените идеје и допринесете развоју дигиталних решења у области ланца снабдевања.
„Рат и мир“ Сергеја Сергејевича Прокофјева Предавање, анализа и извођачка демонстрација дела „Рат и мир“ биће одржано у 20.00 часова у Културној станици Еђшег.
Предавач ће бити Валентина Ненашева.
Предавање  Безбедност на интернету, друштвене мреже и попкултурни утицаји У склопу овогодишњег Омладинског форума Ентер 23. одржаће се два предавања која су посвећена безбедности на интернету, односно друштвеним мрежама и попкултурним утицајима.
На првом предавању говориће мср Мирјана Марић стручњак за сајбер безбедност, која ће обрадити следећа питања:
– Како да безбедно користимо интернет?
– Ко све може да прикупља наше податке?
– Шта може да угрози нашу приватност?
– Која су права грађана у вези личних података?
Предавање ће се одржати од 19:00 часова у огранку градске библиотеке „Стеван Сремац“ (Народних хероја 5) у Новом Саду.
Улаз је бесплатан.
У Српском народном позоришту можете погледати три представе: Представа „Виолиниста на крову“ од 19:30 часова Монодрама Бранка Ђурића Ђуре „Ђурологија“ од 20:оо часова Представа „Лутка са кревета 21“ од 20:30 часова Фото: Уступљене фотографије Хрватски двојац из Осијека стиже нам вечерас од 21:00 час сцену Хале 2 Новосадског сајма.
Кранкшвестер сатирични, саркастични и провокативни у својим текстовима, а незаборавни са својим наступима.
Специјални гост овом саставу биће нико други него Сајси МЦ.
У Герила бару од 21:00 часова наступа бенд „Detour“. Резервације на број: 064/269-6081.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Уживајте!
„Umesto u kafanu, pošao u šetnju“ – Čika Jova Zmaj „izlečio“ Đuru Jakšića od alkohola, a ovaj proslavio na najgori mogući način

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бројна дешавања и пуно смеха угрејаће нас овог петка! (петак, 8. децембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.