Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 21:46

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 8. новембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду 8. новембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Измена саобраћајних праваца #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #vestidana #vestinovisad
♬ original sound – gradskeinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
ИЗМЕНА САОБРАЋАЈНИХ ПРАВАЦА Због радова на поправци коловоза у Улици Томислава Матасића у Петроварадину и Паје Марковића Адамова у Новом Саду је на снази измена саобраћаја која ће трајати до четвртка 16. новембра.
ОТВАРАЊЕ ВРТИЋА ”БУБАМАРА” У Беочину је за данас у 16 часова и 30 минута заказано свечано отварање реконструисаног вртића „Бубамара“.  Централни и највећи вртић у Беочину, на радост становника, након реконструкције значајно ће проширити своје капацитете.
”ФИЛМСКЕ ПРИЧЕ” РАДОША БАЈИЋА У Градској библиотеци у Новом Саду данас се наставља још један део програма ”Филмске приче”. Овога пута, од 19 часова, своју филмску причу испричаће глумац, сценариста, продуцент и режисер Радош Бајић.
ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ ”САКУПЉАЧИ ПЕРЈА” У Српском народном позоришту од 19 часова и 30 минута играће се представа ”Сакупљачи перја” настала по истоименом култном филму Александра Саше Петровића. Радња се базира на животу Рома у једном селу на северу Војводине. Представа се бави темама љубави, међуетничким и социјалним односима и приказује ромски фолклор на аутентичан начин.
ФИЛМСКА ПРЕПОРУКА Моћи Керол Денверс се преплићу са моћима Камале Кан и Монике Рамбо, па су приморане да раде заједно како би спасиле универзум. Уколико вам овакав сценарио звучи занимљиво не пропустите да посетите биоскоп и уживате у новом Марвеловом остварењу под називом ”Капетан Марвел 2”.
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Ове среде очекује вас делимично облачан дан са температуром која ће у поподневним часовима достићи свој максимум са 13 степени, те најнижом могућом температуром која нас очекује у вечерњим часовима, а која ће износити 3 степена.
Najjeftiniji način da dođete od Novog Sada do Aerodroma „Nikola Tesla“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду 8. новембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.