Први концерт Катарине Борбељ, 8. јун

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 13:17

Први концерт Катарине Борбељ, 8. јун

Посетиоци Културне станице Еђшег имаће прилику да 8. јуна, са почетком у 19:30 часова, присуствују првом концерту Катарине Борбељ. Фото: Културна станица Еђшег Катарина је једна од најуспешнијих ученика флауте, која има већ преко двадесет првих награда на домаћим и међународним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << такмичењима. Овај концерт би требало да заокружи један период школовања и да остави лепу успомену за предстојеће пројекте.
Као специјални гости програма наступиће и Катаринини брат и сестра који свирају саксофон и чело, те да том приликом употпуне догађај заједничком изведбом.
Zašto ne volimo ponedeljak? Šta da uradimo danas da se osećamo bolje? (ponedeljak, 22. maj)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Први концерт Катарине Борбељ, 8. јун се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.