Понедељак у Новом Саду! (понедељак, 8. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 07:01

Понедељак у Новом Саду! (понедељак, 8. мај)

У Новом Саду ће данас бити променљиво облачно. Најнижа температура биће 14 степени, а највиша дневна температура 19 степени. Фото: Градске инфо Купалишна сезона на Штранду званично је почела 1. маја. Улаз на плажу ће бити слободан до 16. маја, а продаја сезонских улазница ће почети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 08. маја на главној благајни Штранда.
Цене улазница се нису мењале и износе 50 динара дневна улазница, 1.345 динара сезонска улазница без попуста и 1.150 динара сезонска улазница са попустом за ђаке, студенте, пензионере.
Радно време благајне је сваки дан од 8 до 19 часова.
Фото: Градске инфо Са лепим временом крећу и комарци. Третмани против комараца са земље и воде и из ваздуха на подручју Новог Сада и општине Беочин биће изведени од данас и све до понедељка, 22. маја, саопштила је новосадска „Циклонизација“.
Фото: Pixabay/WikiImages Третмани ће се изводити препаратима на бази ламбда-цихалотрина и делтаметрина.
Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад данас почиње радове на изградњи вреловода у делу Темеринске улице и Трга Марије Трандафил.
Због поменутих радова, привремено ће бити измењен режим саобраћаја, а наведени радови ће се изводити у две фазе.
Прва фаза радова изводиће се у делу Трга Марије Трандафил, од броја 33 до раскрснице са Темеринском улицом, због чега ће у зони радова бити потпуно обустављен саобраћај.
Друга фаза радова почиње 16. маја 2023. године и изводиће се у зони раскрснице Темериснке улице и Трга Марије Трандафил због чега ће Темериснка улица, због попречног раскопавања, бити „слепа“ а саобраћај ће бити преусмерен на улице Јована Суботића и Кисачку.
Фото: Pixabay/Taken И у улици Мише Димитријевића и Гогољевој улици, због извођења радова на реконструкцији вреловода измењен је режим саобраћаја. За време извођења радова у оквиру фазе 1 и 2а обуставља се саобраћај у раскрсници Гогољеве улице и Улице Мише Димитријевића, тако да Улица Мише Димитријевића остаје проходна за саобраћај.
За време извођења радова у оквиру фазе 2 и 3 обуставља се саобраћај у Улици Мише Димитријевића, од бр. 9 до Гогољеве улице, као и део Улице Мише Димитријевића од бр. 7а до бр. 9б.
Привремена измена режима саобраћаја за фазу 1 и 2а важи од 8. маја 2023. до 24. маја 2023. године, а за фазу 2 и 3 важи од 18. маја 2023. до 31. јуна 2023. године.
Концерт Звонка Богдана који је требао да буде одржан јуче, одржаће се данас у Српском народном позоришту од 20:00 часова.
Поред концерта на репертоару позоришта је и представа „Јеванђеље по Ф. М. Достојевском“ од 19:30.
Премијера представе „Коралина“ у Позоришту младих од 19:30 часова. Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs Представу “Коралина”, инспирисану истоименом новелом Нила Гејмена, режирао је Јакуб Максимов, човек који је у Позоришту младих режирао изузетну представу „На вуковом трагу“.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Уживајте!
Da li sve počinje i završava se internet nasiljem?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понедељак у Новом Саду! (понедељак, 8. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.