Изложба паса мешанаца у суботу, 8. априла у Лиманском парку

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 07:44

Изложба паса мешанаца у суботу, 8. априла у Лиманском парку

Поштовани пријатељи и љубитељи животиња, „Зоохигијена Нови Сад“ вас са задовољством позива да присуствујете на 8. изложби паса мешанаца – Нови Сад 2023., која се традиционално одржава поводом светског дана напуштених животиња. Фото: PrtSc/zoohigijenans.co.rs Oвом приликом организована >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је изложба која ће трајати 2 дана, у суботу 08.04.2023. године у Лиманском парку и недељу 09.04.2023. године у градском Прихватилишту.
Првог дана, у суботу 08. априла у Лиманском парку, одржаће се изложба власничких паса мешанаца са почетком у 11 часова (увођење паса ће бити омогућено од 9:50 часова). Ове године се пријављени пси такмиче у 10 категорија, а један пас може бити пријављен у највише 2 категорије.
Бира се по једаног победник из сваке категорије и он аутоматски пролази у финално такмичење у којем се бира најпрва, најдруга и најтрећа керу града Новог Сада. Пријаву можете послати попуњавањем Регистрационе пријаве или слањем тражених података на следећу адресу: prihvatiliste.novisad@zoohigijenans.co.rs, а можете и позвати и доставити тражене податке и путем телефона 021/6403-220.
Крајњи рок за пријаву је четвртак 08. април 2023. године до 13 часова.
Све детаље изложбе и категорије у којим могу учествовати пси погледајте на сајту организатора.
Gde možete kupiti manje životinje i opremu za kućne ljubimce u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изложба паса мешанаца у суботу, 8. априла у Лиманском парку се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.