Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио 70 милиона динара на два конкурса за развој пчеларства

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jul.2023, 14:16

Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио 70 милиона динара на два конкурса за развој пчеларства

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио је уговоре за два конкурса у вредности од 70 милиона динара. Пчеларе ускоро очекује нови конкурс који ће се односити за набавку пчелињих друштава. Фото: nsuzivo.rs „Данас смо поделили уговоре за два конкурса. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Један конкурс се односио на набавку нових пчелињих друштава и опреме, а други за набавку опреме за прераду меда. Циљ ова два конкурса је био да се пружи максимална могућа подршка индивидуалним произвођачима. Укупна вредност инвестиције на ова два конкурса је 70 милиона динара. Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио је 35 милиона динара од укупне инвестиције“- рекла је Драгица Илић, помоћник покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и додала:
Она је истакла да су задовољни одазивом пчелара и да је број пријава дуплиран у односу на прошлу.
Фото: nsuzivo.rs -У наредном периоду биће расписан нови конкурс, који ће се односити за набавку пчелињих друштава. Ова одлука донета је из разлога, јер се почетком маја десио помор пчела на територији Војводине.
Grad Novi Sad povećao subvencije za privatne vrtiće – poznata tačna cifra povećanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Покрајински секретеријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство доделио 70 милиона динара на два конкурса за развој пчеларства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.