Књижевно вече у Културној станици „Барка“, 7. и 8. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 14:32

Књижевно вече у Културној станици „Барка“, 7. и 8. јуна

Још једна Књижевна Барка чека вас у културној станици „Барка“ 7. и 8. јуна од 19:00 часова, овога пута са песникињом Тањом Ступар Трифуновић. Фото: КС Барка Прве вечери одржава се књижевна радионица за децу и омладину, док наредног дана присутни  уживати у књижевној вечери са гошћом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и модератором разговора Бојаном Кривокапићем.
Тања Ступар Трифуновић, рођена је у Задру 1977. године. Дипломирала је на Филолошком факултету у Бањој Луци. Објавила је шест књига поезије, књигу прича, два романа као и графички роман „Море је било мирно“ у сарадњи са илустраторком Татјаном Видојевић .
Превођена је на енглески, шпански, бугарски, мађарски, немачки, пољски, словеначки, македонски, руски, чешки, дански, италијански и француски. Добитница је више награда за поезију и прозу, између осталих, и Награде Европске уније за књижевност (ЕУПЛ) 2016. за роман „Сатови у мајчиној соби“, награде „Ристо Ратковић“ и „Милица Стојадиновић Српкиња“ за најбољу књигу поезије за књигу песама „Размножавање домаћих животиња“ и Виталове награде „Златни сунцокрет“ за најбољу књигу објављену у 2019. години на српском језику за роман „Откако сам купила лабуда“.
Predstavljanje novog kola edicije „Prečanski Srbi do sloma Austrougarske“ u galeriji Prometej

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Књижевно вече у Културној станици „Барка“, 7. и 8. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.